Despre Proiect

Ansamblul Rezidențial “AVRAM IANCU RESIDENCE” este un proiect imobiliar care se construiește în proximitatea zonei de nord a Brașovului și oferă o panoramă superbă asupra împrejurimilor.


Proiectul imobiliar „AVRAM IANCU RESIDENCE” este situat în municipiul Brașov, str. Avram Iancu, nr. 159- 161, județul Brașov și constă din edificarea unui imobil de locuințe colective având un număr de 46 apartamente, boxe, parcări supraterane și subterane, imobil cu regim de înălțime S+P+2+4+8E, având destinația de bloc de locuințe.

Ansamblul Rezidențial „AVRAM IANCU RESIDENCE” este o proprietate impresionantă prin designul și arhitectura unice și pune la dispoziție apartamente cu 3 camere (cu balcoane) care sunt proiectate eficient pentru a aduce un plus de confort. Senzația de spațiu este amplificată prin deschiderea totală către terase vaste și optim dispuse la etajele 3 și 5 ale imobilului. Finisajele folosite sunt de cea mai bună calitate, designul interior și culorile selectate întrunesc standarde înalte pentru o locuință perfectă în zona de nord a Brașovului. Totodată, „AVRAM IANCU RESIDENCE” va dispune de locuri de parcare subterane și supraterane, dar și de boxe. Imobilul va fi dotat cu interfon și lift de persoane de ultimă generație, silențios și fiabil.

apartamente noi brasov

Utilități – Finisaje – Dotări

icon-car.pngFullscreen-Logo
 

încărcare hartă - vă rugăm aşteptaţi...

  45.663835, 25.582513

Localizare Ansamblu

str. Avram Iancu, nr. 159-161, Mun. Brasov