PREZENTARE PROIECT

Ansamblul Rezidenţial

AVRAM IANCU RESIDENCE

Este un proiect imobiliar care se construieşte în proximitatea zonei de nord a Braşovului şi oferă o panoramă superbă asupra împrejurimilor.

Proiectul imobiliar „AVRAM IANCU RESIDENCE” este situat în municipiul Braşov, str. Avram Iancu, nr. 159- 161, judeţul Brasov şi constă din edificarea unui imobil de locuinţe colective având un număr de 46 apartamente, boxe, parcări supraterane şi subterante, imobil cu regim de înălţime S+P+2+4+8E, având destinaţia de bloc de locuinţe.

Finisajele folosite sunt de cea mai bună calitate, designul interior şi culorile selectate întrunesc standarde înalte pentru o locuinţă perfectă în zona de nord a Braşovului. Totodată, „AVRAM IANCU RESIDENCE” va dispune de locuri de parcare subterane şi supraterane, dar şi de boxe. Imobilul va fi dotat cu interfon şi lift de persoane de ultimă generaţie, silenţios şi fiabil.

Vezi apartamente
Vezi galeria foto

DESPRE

URBAN BUILDING SRL

A fost înfiinţată în anul 2012 şi înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J4/1169/15.11.2012, având cod unic de înregistrare 30910814, cu sediul secundar în municipiul Bacău, strada Bulevardul Unirii, numărul 2, judeţul Bacău, având obiectul de activitate principală “Lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale”.

Dezvoltatorul imobiliar URBAN BUILDING SRL a definit un nou standard de calitate și design pentru piața imobilară din Bacău. Toate proiectele noastre sunt caracterizate de eleganță și echilibru.

Siguranța dumneavoastră și a familiei dumneavoastră este importantă pentru noi, de aceea am construit locuințe care corespund tuturor standardelor europene de siguranță și confort.

Proiectele imobiliare realizate în Mun. Bacău:

  • Bloc  str.Prieteniei, nr.52 -cu termen de finalizare decembrie 2013

  • Bloc  str.Ion Luca Caragiale, 2A – 4A- cu termen de finalizare decembrie 2014

  • Bloc  str.Iosif Cocea, nr.8A – cu termen de finalizare decembrie 2015

  • Bloc  str.Erou Ciprian Pintea, nr. 12D- cu termen de finalizare august 2016

  • Bloc str.1 Mai, nr.58, județul Bacău- cu termen de finalizare decembrie 2016

  • Bloc  str.Neagoe Vodă, nr.7A- cu termen de finalizare decembrie 2017

icon-car.pngFullscreen-Logo
 

încărcare hartă - vă rugăm aşteptaţi...

  45.663835, 25.582513

Localizare Ansamblu

str. Avram Iancu, nr. 159-161, Mun. Brasov